Som Head of Finance & IT har Lotte en bred vifte af fokusområder og samarbejder med mange forskellige typer mennesker. I den sammenhæng er åbenhed og transparens nøgleværdier for Lotte.

Samspillet mellem økonomi og IT

Lottes ansvarsområde dækker bl.a. brugen af data i Molt Wengel. Det gælder også, når data skal danne grundlag for beslutninger. Lotte har en stærk teknisk forståelse, der gør, at hun kan formidle teknisk information og sammenkoble med aktuelle processer. På den måde baner hun vejen for den bedste løsning – med fokus på brugervenlighed og service.

Når det gælder forretningsunderstøttende IT, er Lottes ambition altid at sikre, at behov ift. strategi, værdikæder og processer bliver mødt så godt som muligt at bagvedliggende systemer.

 

Fokus på den gode løsning

Lotte nyder at gå på jagt efter den gode løsning, og hun træffer altid sine beslutninger ud fra en analytisk tilgang, hvor hun fokuserer på at forstå de underliggende principper i en proces eller situation.  Lottes handlingsorienterede gen og hendes gode håndtering af mange input i hverdagen gør, at hun får færdiggjort de projekter, hun søsætter.

 

Fagfokus

  • Forretningsunderstøttende IT
  • Værdiskabende service
  • Procesoptimering
  • Økonomisk styring og analyse

”Mit primære fokus er, at IT og økonomi går hånd i hånd og herved understøtter de operationelle, taktiske og strategiske beslutninger bedst muligt”