Jacob er en erfaren advokat inden for entrepriseretten. Han nyder at navigere i feltet mellem juridiske og praktiske løsninger, og Jacobs fokus er altid på, hvad der fungerer i praksis i byggeprocesser.

Bred erfaring med entrepriseret

Jacob har bred erfaring med entrepriseret – både fra advokatfirmaer og som intern rådgiver hos ejendomsudviklere og totalentreprenører. Jacob er grundig og han kender alle aspekter af byggeprocessen: Fra køb af grund til diskussioner med kommuner, til konstruktion af projekter, til salg af projekter til forbrugere og investorer – herunder forhandlinger og tvister.

 

Udarbejdelse og forhandling af aftaler

For Jacob er de juridiske og kommercielle overvejelser afgørende for vellykkede byggeprojekter. Jacobs styrke ligger derfor i at udarbejde og forhandle en række af de nødvendige aftaler, der skal til for at gennemføre alt fra store og komplekse Capex-projekter til mindre boligprojekter. Hans styrke ligger også i forhandling af aftaler eller afregninger vedrørende ekstraarbejder/tidsforlængelser.

Blandingen af solid juridisk erfaring og fokus på løsninger gør, at Jacob ser løsninger, der fungerer både juridisk og i praksis.

 

Fagfokus

  • Entrepriseret
  • Forhandlinger og tvister
  • Jacob underviser i AB 18, ABR 18, and ABT 18

”For mig handler det om altid at være grundig og sikre, at juridiske løsninger reelt fungerer i praksis”