Anders er drevet af at hjælpe mennesker og virksomheder med at løse problemstillinger og konflikter. Derfor blev det juraen, og det er stadig den samme drift om at præge samfundet og interagere med mennesker, som driver ham i hans stilling som advokatfuldmægtig hos Molt Wengel.

Guldet ligger i koblingen
Spørger man Anders, hvad en dygtig entrepriseretsadvokat er, får man et klart svar:

”Det er en som har styr på det juridiske, men samtidig kan kombinere juraen med det byggetekniske og kundens virkelighed. Det er for mig grundpillerne i at være en dygtig entrepriseretsadvokat, hvorfor jeg er motiveret af hver dag at videreudvikle mine faglige og byggetekniske kompetencer.”

Den gode menneskelige relation giver resultater
Den gensidige ærlighed og tillid til hinanden er vigtig for Anders i et kundeforhold, da det efter Anders’ opfattelse skaber grobund for holdbare og langvarige resultater. Anders’ ansvarsfølelse over for kunderne og sagerne, gør at Anders går til alle opgaver med samme entusiasme og interesserer sig for sagerne og kunderne på en måde, som bevirker, at han lægger den indsats i hver enkelt opgave, som er nødvendig for, at han leverer på forventningerne til ham.

Anders er bedst, når han udvikler sin faglige ballast igennem komplekse problemstillinger. Af andre bliver Anders beskrevet som en rolig, betænksom og tillidsfuld person.

"Efter min mening er de vigtigste kvaliteter ved en god rådgiver: ærlighed, ansvarsbevidsthed og faglighed – men også bare at opføre sig ordentligt. Jeg forsøger hver dag at blive bedre til at efterleve dette, men jeg er ikke perfekt."