Anders er drevet af at hjælpe mennesker og virksomheder med at løse problemstillinger og konflikter. Ønsket om at præge samfundet og interagere med mennesker driver Anders i sin stilling som advokatfuldmægtig.

Koblingen mellem jura og byggeteknik

Spørger man Anders, hvad en dygtig advokat inden for entrepriseret er, får man et klart svar:

”Det er en, som har styr på det juridiske, men samtidig kan kombinere juraen med det byggetekniske og kundens virkelighed. Det er for mig grundpillerne i at være en dygtig entrepriseretadvokat, hvorfor jeg er motiveret af hver dag at videreudvikle mine faglige og byggetekniske kompetencer”.

 

Den gode menneskelige relation giver resultater

Den gensidige ærlighed og tillid til hinanden er vigtig for Anders i et kundeforhold. De værdier skaber grobund for holdbare og langvarige resultater. Anders’ ansvarsfølelse over for kunder og sager gør, at han går til alle opgaver med samme entusiasme. Anders interesserer sig for sagerne, og han lægger den energi i hver enkelt opgave.

Anders er bedst, når han udvikler sin faglige ballast igennem komplekse problemstillinger.

 

Fagfokus

  • Entrepriseret
  • Tidsfristforlængelse

"Efter min mening er de vigtigste kvaliteter ved en god rådgiver ærlighed, ansvarsbevidsthed og faglighed – og også bare at opføre sig ordentligt. Jeg forsøger hver dag at blive bedre til at efterleve dette, men jeg er ikke perfekt"