Som jurastuderende i Molt Wengel er William ansat i det internationale team, hvor han beskæftiger sig med entrepriseret både i og udenfor Danmarks grænser.

International og national entrepriseret

William er tilknyttet Molt Wengels internationale team, som beskæftiger sig med både inden- og udenlandske entrepriseretlige tvister.

William er god til juridisk problemløsning – både at spotte og behandle juridiske problemstillinger i til tider komplicerede hændelsesforløb. Det skyldes nok, at William har en stor interesse for juraen og gør en dyd ud af at være grundig og effektiv.

 

Nysgerrig på formueret

Williams kompetence og interesse er størst inden for de formueretlige fag. I Molt Wengel har William nemlig fået øjnene op for entrepriseretten. Derudover kan William rigtig godt lide, at formueretten er praktisk anvendelig og omhandler problemstillinger, som mennesker ofte støder på i hverdagen – på den måde er det nemt at se, hvordan juraen kan gøre en forskel for mennesker.

 

Fagfokus

  • Formueret
  • Spændet mellem teori og praksis
  • Tvistløsning
  • Juraens indflydelse på byggebranchen

”Det vigtigste i mit arbejde er at bruge mine kompetencer til at lette arbejdsbyrden for og assistere det stærke team af advokater, som alle gør en stor indsats”