Det med tal har altid været nemt for Jeanette. Hun kan jonglere bedre med dem end de fleste, men også godt lide at sætte to streger under facit.

Økonomisk overblik

Som accountant i Molt Wengel er det Jeanette, der sørger for, at pengene passer, når det gælder fakturering, løn og afstemninger. Og hun sætter en ære i, at det kører så smidigt som muligt for både kollegaer og kunder. Derfor er hun også begejstret for, at bogholderiet i Molt Wengel er et papirløst et af slagsen. Her er fokus på at optimere og digitalisere processer i effektivitetens og bæredygtighedens tjeneste.

 

Kundekontakt med et smil

Jeanette er vild med, at der både er fordybelse og kundekontakt i hendes job. Hun kan sidde og nørkle med afstemninger den ene dag for at ringe til kunder den næste. Og selvom opringningerne ofte handler om manglende betaling, så resulterer de sjældent i dårlig stemning, for Jeanette ved godt, at man når længst ved at være positiv. Sådan kender kollegaerne hende også bedst: smilende og hjælpsom.

 

Fagfokus

  • Lønbehandling
  • Debitor- og kreditorbogholderi

”Jeg er vild med afvekslingen i min funktion hos Molt Wengel. Jeg kommer rundt i alle funktionerne i et bogholderi og hjælper både kollegaer og kunder”