I sin rolle som People Operations Consultant nyder Margit at skabe smidige arbejdsprocesser og styrke individuel udvikling. For Margit er fokus altid på det enkelte menneske og trivsel.

Meningsfulde forandringer og positiv vækst

Margits brede baggrund som bl.a. HR Business Partner, PA, EA samt erfaring inden for projektledelse, bestyrelsesarbejde, marketing og kommunikation gør hende dygtig til at arbejde i feltet mellem ledelse og medarbejdere. Netop dén baggrund og Margits lidenskab for mennesker er den perfekte cocktail, når det handler om at skabe meningsfulde forandringer og bidrage til en positiv vækst i Molt Wengel.

 

Relationer, tillid, struktur og balance

Margit har en dyb forståelse for medarbejdernes behov. Derfor arbejder hun målrettet på at sikre, at organisationen fungerer optimalt – samtidig med, at den enkelte trives og udvikler sig. Det handler om at fokusere på mennesker og relationer ved at vise og skabe tillid gennem dialog. Det er især nysgerrighed, der driver Margit og sikrer, hun kommer tættere på folk omkring hende. Tilliden gør det lettere at skabe struktur og få tingene gjort.

Et andet fokusområde for Margit er at skabe balance i livet. Som hun siger; ”det er dét, der som mennesker gør os gode”.

 

Fagfokus

  • Smidige arbejdsprocesser
  • Meningsfulde forandringer
  • Tillid og udvikling i organisationen

Margit er uddannet inden for kommunikation og marketing, har en projektlederuddannelse, er coachuddannet og læser til psykoterapeut.

”Jeg tror på, at veldefinerede processer er nøglen til succes, og jeg arbejder målrettet på at skabe meningsfulde forandringer”