Anders har igennem mange års erfaring et indgående kendskab til byggebranchen. Hos Molt Wengel er han manden der sætter retningen – og sørger for at den følges på tværs af teams og fagligheder. Det er også Anders man kan gå til, hvis man vil have et råd eller indblik i, hvor byggebranchen er på vej hen – for det har han både mange tanker om - og holdninger til. Tankerne og retningen vi følger, har for Anders arnested i kundekontakten. Det er her han mærker behovene, og her han får ideerne til hvad der kan gøres anderledes fremadrettet. Fire vigtige områder for Anders er; Udvikling af byggebranchen, fokus på effektiviseringer i branchen, kundedialogen og innovation.

En stærk kombination af jura og byggeteknisk viden
Når man taler om entrepriseret, er Anders på hjemmebane. Han har både en stor interesse i faget, samtidig med at han er en dygtig juridisk rådgiver og forhandler. Han ser den større sammenhæng og parternes forskellige behov i et byggeprojekt, og hans styrke er baseret på en faglig dobbelthed: En kobling af teori og praksis, af jura og byggeteknik.

Anders kan tilføre en sag den saltvandsindsprøjtning, der skal til for at skabe fremdrift, og han trives bedst i det krydsfelt, som opstår i samspillet mellem mennesker, jura og aftaler. Som kunde vil du opleve, at du får en rådgiver, der:

– viser dig nye løsninger og handlemuligheder
– ser bag de umiddelbare impulser og finder et problems egentlige kerne
– forklarer komplekse problemstillinger, så det bliver enkelt
– holder fokus på målet og succeskriterierne i løbet af et projekt
– navigerer uden om konflikter

Det er ikke nok at være dygtige advokater
Som Chief Inspiration Officer hos Molt Wengel forsøger Anders kontinuerligt at prikke til os, så vi udvikler os – både individuelt og som virksomhed. Hvis vi skal fastholde positionen som et af Danmarks førende advokatkontorer inden for entrepriseret, er det ikke nok at være dygtige advokater. Det kræver også, at vi har en virksomhedskultur, hvor der er rum til at skabe innovative løsninger, og hvor vi kan afprøve nye arbejdsformer. Derudover skal vores medarbejdere have de optimale betingelser for at udfolde deres potentiale. Og det er netop det, Anders gør: Han arbejder på at skabe mulighederne for, at vi kan nå vores fælles mål om at gøre en mærkbar forskel for byggebranchen.

Mange kender Anders for hans faglige ekspertise, hans interesse for hver enkelt kunde og for Molt Wengels interne organisation. Og det rammer ret godt, for Anders har en naturlig nysgerrighed overfor sit fag og sine medmennesker. Der er ingen tvivl om, at byggeriet ligger hans hjerte nært, men rent privat er det familien, der står nærmest. De deler en fælles interesse for musik, og hvis du spørger Anders, hvad om hans yndlingsbeskæftigelser, vil han sikkert svare: ”At være sammen med familien, lytte til musik og læse”.

”Jeg er i høj grad motiveret af udvikling i ordets bredeste forstand, så uanset om det er udvikling af relationer, samarbejdsformer, organisationer eller kompetencer, er det en drivkraft for mig.”